APP FOTO.png
NIEUW! De CommunicatieCoach app!

NIEUW! De CommunicatieCoach app!

14-11-2017

Deze app ondersteunt je bij het voorbereiden van je gesprekken. Deze ondersteuning bestaat uit een aantal adviezen omtrent je kwaliteiten en valkuilen die je krijgt door het invoeren van je eigen gedragsvoorkeuren en het type gesprek. Ook zijn er een aantal algemene adviezen over diverse gesprekstypen. 

De premium versie

In de premium versie zijn meerdere extra functionaliteiten opgenomen. Je kunt hier ook een inschatting maken van de gedragsstijl van je gesprekspartner en krijgt op basis daarvan tips en adviezen over zijn of haar behoeftes en irritaties bij de verschillende gesprekstypen. Daarnaast zullen er een aantal algemene adviezen gegeven worden over hoe jij en je gesprekspartner elkaar ervaren op basis van jullie gedragsvoorkeuren. Klik hier als je interesse hebt in de premiumversie!

Voor wie

Deze app is bestemd voor iedereen die meer rendement uit zijn of haar gesprekken wil halen door beter aan te sluiten bij zijn of haar gesprekspartner. 

CommunicatieCoach & training

Om de adviezen uit de Communicatiecoach nog beter te kunnen gebruiken in je dagelijkse praktijk, bieden we de premiumversie aan met een training.

Deze training bieden we aan via een open inschrijving. Neem voor meer info en data contact met ons op via info@orlemans.nl of bel 024-3555818.

De training kan ook als incompany uitgevoerd worden. Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@orlemans.nl of bel 024-3555818. We komen graag eens langs om je wensen te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!