Penenlogo.png

"Samenwerken als sleutel tot succes!"
Organisatie

 

De eenmanszaak van Henny Orlemans die in 1978 van start ging, werd in 1989 omgezet tot een V.O.F.

Orlemans & Orlemans is trots op haar trainers die de theoretische achtergronden van het bedrijf in praktijk brengen. Zij geven de cursisten inzicht in gedrag en de mentale processen die ermee gepaard gaan. Denk daarbij aan cognitie, emotie, motivatie, attitude en werkstijlen.

Door vaardigheidsoefeningen breiden de cursisten hun gedragsrepetoire uit, afgestemd op de dagelijkse praktijk. De trainers hebben aandacht en respect voor de individuele deelnemers. Zij leveren een constante kwaliteit.

Wij zijn gelukkig met onze collega's op het secretariaat die zich betrokken voelen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Zij hebben een hecht samenwerkingsverband met de trainers.

 

Ons bureau is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Opleiders, de Vereniging voor Gedragstherapie, het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de sectie Arbeid en Organisatie. Het bureau is sinds 1994 lid van Vetron. Sinds augustus 2010 is Orlemans & Orlemans geregistreerd bij het CRKBO en zijn wij vrijgesteld van BTW.