papierenpotlood.jpg

"Maximale aandacht voor je ontwikkeling"
Individuele coaching

Individuele coaching is uitermate geschikt voor managers of medewerkers die behoefte hebben aan intensieve begeleiding. Het is ook mogelijk om met een collega samen een coaching aan te vragen. De inhoud en werkwijze wordt in dit maatwerk volledig afgestemd op het niveau en de leerbehoeften van de deelnemer.

 

De leerdoelen

Deze zijn zeer divers. Bijvoorbeeld:

  • Doelen in verband met 'lastige' sociale situaties waarin irritaties een rol kunnen spelen en waarin veel gevraagd wordt van sociaal-emotionele vaardigheden.
  • Doelen in verband met een verdieping van de eigen sociaal-emotionele vaardigheden.
  • Doelen in verband met zaken die tijdens een training aan bod kwamen en zich niet leenden om in de groep te bespreken.
  • Doelen in verband met problemen in de loopbaanplanning die nog niet gecommuniceerd kunnen worden met de leidinggevende.
  • Doelen in verband met problemen in de werksituatie die onbespreekbaar (lijken te) zijn.

 

Werkwijze

Het programma is afhankelijk van het leerdoel. Veelal heeft Social Consultancy het karakter van een persoonsgerichte, individuele training van enkele dagdelen. Denk hierbij aan onderzoek naar productieve en niet-productieve werkstijlen door middel van zelfanalyse. Een globaal programma is opvraagbaar bij ons secretariaat. Daarnaast kan er een bijeenkomst gepland worden voor het uitvoeren van een probleemanalyse. Afhankelijk daarvan wordt eventueel een voortgezet leerprogramma opgesteld en een tijdpad uitgezet.

Planning en organisatie

Data worden in onderling overleg met de deelnemer gepland.

Meer informatie aanvragen over Social Consultancy >